Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Veshje & Aksesorë Për Meshkuj

Syze Dielli EXESS

1,000Lek

  • Syze Dielli EXESS
  • Syze Dielli EXESS
  • Syze Dielli EXESS
  • Syze Dielli EXESS
  • Syze Dielli EXESS
  • Syze Dielli EXESS

Përshkrimi

Çmimi * : 1,000Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 07/12/2017
Gjendja : E Përdorur
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

Syze dielli Exess me skelet metalik te bardhe me te kuq,

jane te perdorura,

shoqerohen me kuti dhe pastruese,

0684833500


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App