Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Prona Tokë / Truall

Shitet Toka Çerkeze

30,000€

  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze
  • Shitet Toka Çerkeze

Përshkrimi

Çmimi * : 30,000€
Data : 04/12/2017
Sipërfaqja : 1.400 m2
Vendndodhja : Çerkez-Morinë, Albania

Shitet Toka 1.400 m2 30.000€ 
Ne Çerkeze Tirane, me letra (dhe te rruges kryesore) dhe me HIPOTEKE 
Te interesuarit mund te na shkruajne ose te kontaktojne te numri 0693342723


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App