Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Shërbime Lajmerime Të Tjera

Shitet Biznesi Mobileri

6,000€

  • Shitet Biznesi Mobileri
  • Shitet Biznesi Mobileri
  • Shitet Biznesi Mobileri
  • Shitet Biznesi Mobileri
  • Shitet Biznesi Mobileri
  • Shitet Biznesi Mobileri
  • Shitet Biznesi Mobileri

Përshkrimi

Çmimi * : 6,000€
Shteti : Shqipëri
Data : 08/01/2018
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

Shitet biznesi ne kosto i instaluar ne nje ambjent 180m katror ne gjendje pune plus ambjent lyerje. Biznesi disponon makinerite baze dhe te duhura 
1)Sharre
2)Kompresore
3)Aspirator
4)Trapan shpimi etj.
Te interesuarit te kontaktojne ne kete Nr:0699300297Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App