Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Prona Tokë / Truall

Shitet 1000 m2 truall

50,000€

  • Shitet 1000 m2 truall
  • Shitet 1000 m2 truall

Përshkrimi

Çmimi * : 50,000€
Data : 02/12/2017
Sipërfaqja : 1000 m2
Vendndodhja : Vrion, Albania

Shitet 1000 m2 tokë truall për ndërtim në Vrion.
Trualli është në dimesionet 40m x 25 m, nga të dy krahët me lidhje me rrugën nacionale.
Vendi është i përshtatshëm për biznes dhe shtëpi banimi.
Me hipotekë dhe gjithë dokumentacionin e nevojshëm.
Cmimi 50.000 euro
Tel 0695253071


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App