Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Elektronika Kompjutera & Laptops

Shes njesi kompjuteri

8,500Lek

  • Shes njesi kompjuteri
  • Shes njesi kompjuteri

Përshkrimi

Çmimi * : 8,500Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 09/01/2018
Ram : 4
HDD : 250
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

Shes njesi kompjuteri bashk me tastier dhe mouse.
Parametrat:
Ram: 4 Gb
HDD: 250Gb
Karta Grafike: 3.00 Ghz
Nr cel: 0695691279Post your rating


Top Android App
Android App