Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Elektronika Telefona & Tablets

Servis telfonash te specjalizuar per nderrimin e xhamave te iphone dhe samsung Ruani ekranin origjinal 069 36 28 182

2Lek

Përshkrimi

Çmimi * : 2Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 02/03/2017
Gjendja : E Re
Garanci : Po
Prodhuesi : Samsung
Modeli : iphone
Vendndodhja : smartal

Per me shumetel 0693628182 ose 
https://www.facebook.com/Smartalservice/18/02/2018

leider???? - Mikegherek

10Lek
*Numri juaj i telefonit do ti shfaqet shitësit

Post your rating


Top Android App
Android App