Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Elektronika Instrumenta Muzikorë

Pax3 full pro

1,900€ :

  • Pax3 full pro
  • Pax3 full pro
  • Pax3 full pro
  • Pax3 full pro

Përshkrimi

Çmimi * : 1,900€ :
Shteti : Shitet
Data : 03/12/2017
Vendndodhja : Durrës, Albania

Shes Pax3 full pro..Ram 256 ..e kompletuar me super ritme dhe zera..gjendje perfekte e tastieres..per te gjithe te interesuarit. Nr: 0698243190


Post your rating


Top Android App
Android App