Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Të ndryshme Të Tjera

Okazion metal dekor

500€

  • Okazion metal dekor
  • Okazion metal dekor

Përshkrimi

Çmimi * : 500€
Shteti : Shqipëri
Data : 11/01/2018
Vendndodhja : Shkodër, Albania

Okazion metal dekor per kerkim floriri
Aparati profesional per kerkimi e floriri aparati eshte profesional dhe i ri thellsia kerkimit n tok arrin 2.5 metra 0692887746Post your rating


Top Android App
Android App