Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Kafshë Shtëpiake Të ndryshme

Lepuj me qime te gjata

20€

  • Lepuj me qime te gjata
  • Lepuj me qime te gjata
  • Lepuj me qime te gjata
  • Lepuj me qime te gjata
  • Lepuj me qime te gjata

Përshkrimi

Çmimi * : 20€
Shteti : Shqipëri
Data : 24/03/2018
Vendndodhja : Tirana, Albania

Lepuj me qime te gjata, kafsh te mrekullueshme shtepiake, rriten pak dhe mbahen edhe brenda ne shtepi????

Per te interesuarit: 0686047524


Post your rating


Top Android App
Android App