Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Sport & Argëtim Të Tjera

KEPUC PER PATINZHE

2,000Lek

  • KEPUC PER PATINZHE
  • KEPUC PER PATINZHE
  • KEPUC PER PATINZHE

Përshkrimi

Çmimi * : 2,000Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 30/12/2017
Opsion shtese : Roller-ka dhe Skatboard-e
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

KEPUC PER PATINZHE 2000 LEKE

JANE TE REJA numr 30

0674334922Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App