Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Prona Dyqane

Dyqan buze rruges kryesore

85,000€

  • Dyqan buze rruges kryesore
  • Dyqan buze rruges kryesore
  • Dyqan buze rruges kryesore
  • Dyqan buze rruges kryesore
  • Dyqan buze rruges kryesore
  • Dyqan buze rruges kryesore

Përshkrimi

Çmimi * : 85,000€
Shteti : Shqipëri
Data : 14/12/2017
Sipërfaqja : 32m2
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

Shitet dyqan buze rruges kryesore Hoxha Tasim Me certifikate pronesie 16.5m2.

Dyqani eshte ndare ne dy kate pasi eshte i larte dhe siperfaqe totale e shfrytezueshme 32m2.

Vendodhja e dyqanit eshte teper preferenciale pasi esht e aksesueshme nga dy rruge kalimi pasi eshte ne kend (cep).


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App