Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Elektronika Servis

Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station

30,000Lek

  • Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station
  • Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station
  • Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station
  • Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station
  • Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station
  • Aoyue 2703A+ SMD Profesional Repair & Rework Station

Përshkrimi

Çmimi * : 30,000Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 18/05/2018
Gjendja : E Përdorur
Garanci : Jo
Vendndodhja : Durrës, Albania

havi profesionale me hot air gun. havia eshte e perdorur dhe ne gjendje pune. Post your rating


Top Android App
Android App