Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Shtëpi & Familje Të Tjera

Ambazhur antik Kinez

90$

  • Ambazhur antik Kinez
  • Ambazhur antik Kinez

Përshkrimi

Çmimi * : 90$
Shteti : Shqipëri
Data : 22/03/2018
Vendndodhja : Tirana, Albania

Ambazhur antik,Kinez.

I punuar me dore nga artizanale me eksperience,ambazhur unik me gdhendje dhe motive kineze.

100% dru, i dizenjuar me kujdes profesional.

Ne gjendje te mire,pasi eshte pothuajse i pa perdorur.Çdo punim druri ka jetegjatesi dhe ky amazhur antik mund te shitet apo blihet ne çdo kohe.

Çmimi eshte i arsyeshem dhe gjithashtu i diskutueshem.

9000 Leke te reja(nentedhjete-mije leke te vjetra),ose 85$.

Per klientet e interesuar per me shume se nje ambazhur,çmimi ulet.Ne gjendje jane 3 amazhure,9000 secili.

Te interesuarit,te telefonojne numrin 0693555631


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App