Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Rregullat:

1. Ndalohen postimet me linqe te tjerave faqeve.
2. Ndalohen postimet qe nuk kan cmimin apo pershkrimin.
3. Ndalohet ofrimi i sherbimeve apo shitblerja e sendeve te jashteligjeshme.
4. Dergoni foto te qarta per produktin qe deshironi te shisni.
5. Nese dergoni per aprovim gjera pa asnje lidhje nuk do te ju aprovohen.

*Ndersa lejohet cdo shitje apo blerje legale direkte ne mes vete pa asnje detyrim *

* Rregullat mund te ndryshojn kohe pas kohe sipas rrjedhave dhe nevojave *

Top Android App
Android App