Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Shumica dërrmuese e reklamave janë postuar nga njerëz të ndershëm . Kështu që ju mund të bëni biznes të shkëlqyeshëm. Pavarësisht nga kjo, është e rëndësishme të ndiqni disa rregulla të zakonshme që ndjekin për të parandaluar çdo përpjekje për të mashtruar.

Këshilla jonë

Të bësh biznes me njerëz që mund të takosh personalisht.
Asnjëherë mos dërgoni para nga Western Union, MoneyGram ose sisteme të tjera anonime të pagesave.
Asnjëherë mos dërgoni para ose produkte jashtë vendit.
Pyetni për personin që po merret me një tjetër burim konfirmues, adresën dhe numrin e telefonit.
Mbani kopjet e të gjitha korrespondencës (email, reklama, letra etj) dhe detajet e personit.

Njohja e mashtrimit të tentuar

Shumica e mashtrimeve kanë një ose më shumë nga këto karakteristika:
Personi refuzon t’ju takojë personalisht.
Pagesa bëhet nëpërmjet Western Union, Money Gram ose sisteme të tjera anonime të pagesave.
Tekstet duket se janë kopjuar dhe ngjitur.
Marrëveshja duket të jetë shumë e mirë për të qenë e vërtetë.

Top Android App
Android App