Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Veshje & Aksesorë Unisex

Xhup lekure per meshkuj dhe per femra

5,000Lek

  • Xhup lekure per meshkuj dhe per femra
  • Xhup lekure per meshkuj dhe per femra
  • Xhup lekure per meshkuj dhe per femra

Përshkrimi

Çmimi * : 5,000Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 23/12/2017
Vendndodhja : Lushnjë, Albania

Lushnje…shes 5000 leke te reja xhup per te rinj dhe per te reja i cili mund te vishet si prej djemve ashtu edhe prej vajzave xhupi eshte lekure originale bler ne itali 350 euro….ne dyqanin e harley davidson …. eshte lekure e bute….ngjyre e zeze… me mase…..L…per trupa me gjatsi deri 1.65cm…… nga shpatulla ne shpatull largesia eshte 50 cm…nga shpatullat deri posht gjatesia eshte 60 cm…te interesuarit te tel.ne 0698866539


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App