Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Prona Bare / Restorante

Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2

250,000€

  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2
  • Shitet Bar Kafe ” CHRISS ” 75m / 2

Përshkrimi

Çmimi * : 250,000€
Shteti : Shqipëri
Data : 29/12/2017
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

Në qëndër të Tiranës , mbrapa karburantit GULF tek rruga Myslym Shyri shitet bar kafe ” CHRISS ” 75m / 2 ! Lokali ka klientel dhe xhiro të kënaqshme dhe ndodhet në cep , në kryqëzim midis dy rrugëve të sapo asfaltuara ! Është i përshtatshëm për lokal por edhe për shumë aktivitete të tjera ! Lokali ka një aredim komod rregulluar me arkitekt ! Shitet objekti bashke me biznesin 250 000 € i diskutueshëm ! Lutemi të na kontaktoni  nr 0697638813 !


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App