Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Shërbime

Shes Aktivitetin

20,000€

  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin
  • Shes Aktivitetin

Përshkrimi

Çmimi * : 20,000€
Shteti : Shqipëri
Data : 02/01/2018
Vendndodhja : Rruga Venecia, Durrës, Albania

Shitet aktiviteti jo ambienti. Ne te gjenden 7 playstation me 7 TV te kompeltuar (6 kolltuqe katersh dhe 1 dysh) si dhe 12 pc ( 10 per lojrat dhe 2 per server) si dhe 11 karrige te rehatshme per klientet. 4 kondicioner per mbajtjen optimale te temperatures se sallesh. Aspirimi i vendosur nga qeramarrsi. 3 inverter dhe 8 bateri per mbajtien ndezur te playstationve dhe kompjuterave ne rast levizje te tensionit. Nje printer-fotokopie. Nje frigorifer freskues. AMBIENT ESHTE PER ME SHUME SE 12 VJET AKTIV SI DHE I FREKUENTUESHEM NGA TE RINJT DHE NJIFET NE TE GJITH ZONEN E PLAZHIT. PER CDO INFO 069 62 27 721 ose 067 22 31 676


Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App