Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Elektronika Kompjutera & Laptops

Pajisje per call center

650€

  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center
  • Pajisje per call center

Përshkrimi

Çmimi * : 650€
Shteti : Shqipëri
Data : 06/12/2017
Gjendja : E Përdorur
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

OKAZION !Shiten pajisje e nje call center 650 euro komplet.
Perfshihen:
19 Karrige rrotulluese
11 tavolina kompjutera
8 kompjutera 
8 monitora dhe tastiera 
2 printera te vegjel
1 printer I madh profesional.

Cel :‭0675990808‬


Post your rating


Top Android App
Android App