Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Shtëpi & Familje Elektroshtëpiake

Mini furre Fuego me 3 plita

10,000Lek

  • Mini furre Fuego me 3 plita
  • Mini furre Fuego me 3 plita
  • Mini furre Fuego me 3 plita

Përshkrimi

Çmimi * : 10,000Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 09/01/2018
Vendndodhja : Tirana, Albania

Minifurre dhe 3 plita per gatim, shume e mire dhe praktike, 6 muaj e perdorur.

0683333041Post your rating


Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App