Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Elektronika Kompjutera & Laptops

Laptop Microsoft Surface Pro 2017

1,900€

  • Laptop Microsoft Surface Pro 2017
  • Laptop Microsoft Surface Pro 2017
  • Laptop Microsoft Surface Pro 2017
  • Laptop Microsoft Surface Pro 2017

Përshkrimi

Çmimi * : 1,900€
Shteti : Shqipëri
Data : 07/12/2017
Vendndodhja : Tirana, Tirana County, Albania

Shitet Laptop/Tablet Microsoft Surface Pro 5 – 2017. Prodhim i Tetor 2017. Produkti eshte i ri dhe vjen me garanci nje vjecare nga Microsoft. Produkti shoqerohet me tastjeren origjinale dhe te gjithe aksesoret origjinale.

Te dhenat: 
Procesori: Intel Core i7
Memorja RAM: 16GB
Hard Disk: 512GB SSD
Ekrani: QuadHD me Touch

0682020430


Post your rating


Top Android App
Android App