Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.
Elektronika Kompjutera & Laptops

iMac 4GB RAM Core 2 Extreme 2.8GHz

250€

  • iMac 4GB RAM Core 2 Extreme 2.8GHz

Përshkrimi

Çmimi * : 250€
Shteti : Shqipëri
Data : 07/12/2017
Gjendja : E Përdorur
Modeli : iMac
Versioni : Core 2 Extreme
Procesori : 2.8GHz
Ram : 4GB
HDD : 750GB
Vendndodhja : Berat, Albania

Shitet iMac Mid 2007 4GB Ram, Core 2 Extreme 2.8GHz dhe 750GB HDD

068882511


Post your rating


Top Android App
Android App