Për një eksperiencë më të mirë, ndryshoni shfletuesin në CHROME, FIREFOX, OPERA ose Internet Explorer.

Detajet e njoftimit

Veshje & Aksesorë

Cante dore

3,200Lek

  • Cante dore
  • Cante dore
  • Cante dore

Përshkrimi

Çmimi * : 3,200Lek
Shteti : Shqipëri
Data : 14/01/2018
Gjendja : E Përdorur
Vendndodhja : Rruga Mihal Grameno. Tirane

Canta eshte kombinim e kuqe me bezhe me dimensione baze 30cmx15cm dhe me lartesi 30 cm, pjesa brenda eshte gri dhe ka xhep per portofol, celular dhe nje ndarje me zinxhir. Lehtesisht e kombinueshme ne dy modele si ne foto, mund te mbahet ne krah por edhe ne dore, Gjendja eshte shume e mire pasi vetem dy here eshte perdorur. Eshte Genuine lether.  


Vendndodhja

*Numri juaj i telefonit do ti shfaqet shitësit

Njoftime të ngjashme

Top Android App
Android App